Arbejdsmiljørepræsentant og samarbejde

I februar 2015 fik jeg en opfordring: Stil op som arbejdsmiljørepræsentant. Jeg lyttede til min kollegas idé og bevæggrunde. Drøftede mine overvejelser med flere, og stillede op. Vi var tre der tog handsken op – det fordrede kampvalg. Det blev fjorten dage med højt humør – vi greb muligheden, og skabte mere opmærksomhed omkring arbejdsmiljøet.

Min datter hjalp til og bagte kanelsnegle. En kollega svarede igen med flødeboller. Der blev talt arbejdsmiljø på gangene. Der blev nedskrevet visioner og lobbyet.

Kampvalg krævede, at kollegerne fik en chance for at se forskellen på de tre kandidater. Ergo måtte jeg skabe opmærksomhed om mine idéer til arbejdsmiljøet. Jeg satte mig til tasterne, kæmpede lidt med tanken om selvpromovering – og sendte følgende budskab ud på e-mail.

Nyt engagement i arbejdsmiljøet
Kære kollega

Arbejdsmiljøet er en bestandig og betydningsfuld del af vores arbejdsliv. Trivsel bunder i gode fysiske, psykiske og sociale forhold på en arbejdsplads, hvor vi yder meget af vores tid, ressourcer og engagement. Jeg stiller op til valg af arbejdsmiljørepræsentant, og byder ind med friske øjne, engagement og ny energi. Jeg vil arbejde for

  • At arbejdsmiljøet får konkret opmærksomhed.
  • Opmærksomhed på, at arbejdsmiljø er den daglige trivsel for os alle.
  • En forebyggende stresspolitik, der viser vej udenom eller ud af stress.
  • At vi fortsat har gode fysiske rammer.
  • At vi sammen gør noget for trivslen, både i det banale og i de store linjer.

Jeg har været ansat i godt otte år, kender organisationen godt og bevæger mig rundt i hele huset. Jeg tilbyder samarbejdsevne, nærvær, dialog, evne til at lytte og et helhjertet engagement. Sig endelig til, hvis du gerne vil i dialog inden du beslutter dig for at sætte din stemme.

Du ønskes et godt valg
Pernille

Jeg vandt privilegiet, mine kollegers tillid og stemmer.
(Jeg håber at det var visionerne, og ikke kagerne, der vandt valget).

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedinby feather